top of page

Onderwijsontwikkeling

Wil je als organisatie je medewerkers verder ontwikkelen, het onderwijsaanbod verruimen of wil je een specifieke training ontwikkelen en ontbreekt binnen je organisatie hiervoor de expertise? Dan kan je contact met mij opnemen. In een kennismakingsgesprek bespreken we samen wat ik voor je kan betekenen. De mogelijkheden zijn onder andere:

 

Het ontwikkelen van een module binnen het bestaande onderwijsprogramma

Dit houdt in; het maken van lesprogramma. Dit kan zijn een E-module, of tekst voor een webinar, een lesbrief of studiehandleiding inclusief leermateriaal en leeractiviteiten, een overzicht van de verzamelde literatuur en/of beeldmateriaal, een oefentoets, een toets of paper en beoordelingsmodellen.

 

Toetsen en beoordelingsmodellen

Het maken van verschillende soorten toetsen en beoordelingsmodellen.

 

Trainingsprogramma’s voor incompany trainingen

Het maken van verschillende trainingsprogramma’s op basis van een organisatieverzoek, waarbij de wens van de organisatie en de mogelijkheden van de groep centraal staan.

Korte Workshops

Het maken van workshops waarin medewerkers binnen een korte tijd informatie krijgen aangereikt en vaardigheden kunnen aanleren.

 

Trainingsprogramma a.d.h.v. het boek Relatiegerichte Begeleiding

Training naar aanleiding van het boek Relatiegerichte Begeleiding waarin cursisten de uitgangspunten van het relatiegericht werken met cliënten wordt verteld en de vaardigheden hiervoor worden geoefend (zie: 'Relatiegericht Begeleiden'.)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier of mailen naar: B.Buijten@gmail.com

bottom of page